Bestilling av filter

Bestilling av filter

Et balansert ventilasjonsanlegg fra Exvent garanterer et godt inneklima, men ikke glem at filtrene i anlegget må skiftes med jevne mellomrom. Her får vite alt om filterbestilling.

Hvor ofte bør du skifte filter?

Som en tommelfingerregel anbefaler Exvent at du skifter filter minst to ganger i året.

Her gjelder det likevel å tenke på egne behov og forutsetninger: Står anlegget i et område hvor det er mye forurensing, eller dere er plaget av for eksempel pollenallergi kan det være greit å skifte filter fire ganger i året.

Det er uansett mye bedre å skifte filter litt for ofte enn for sjelden: 

Da holder du luftkvaliteten oppe, samtidig som strømforbruket holdes nede fordi ventilasjonsanlegget jobber lett og uanstrengt.

Bestill filter til Exvent ventilasjonsanlegg her:

  Ønsker du nye originale filtre tilsendt automatisk, kan du gjerne registrere abonnement hos oss.  Vi sender fraktfritt ved abonnement.

  Vi sender deg en bekreftelse via e-post, når vi har mottatt bestillingen din.

  Velg originalt!

  Med et originalt Exvent-filter er du sikret at ventilasjonsanlegget vil fungere optimalt fordi filteret og anlegget er laget for å jobbe sammen.

  Alle våre filtre er selvsagt Eurovent-sertifiserte og garantert å oppfylle filtreringsklassen som er merket på produktet. Vi minner også om at det nå blir innført en helt ny, og mye strengere filterstandard. Den kan du lese mer om her!

  Husk: Det er store kvalitetsforskjeller på filtere. Det betyr at  reklamasjonsretten kan falle bort om du bruker et filter som ikke er originalt.

  Valikko