App

eWind App – Ta kontroll over din ventilasjonsaggregat

Exvent eWind App lar deg styre din Exvent eWind ventilasjonsaggregat utstyrt med en WiFi-modul direkte fra telefonen. Du kan styre aggregatet lokalt uten internettilgang eller eksternt via Internett.

Last ned eWind App i dag og ta kontroll.

Installere og parre eWind WiFi-modul

Se hvordan du installerer en WiFi-modul til en eksisterende eWind-panelinstallasjon, og koble den sammen med eWind-appen på telefonen din.

Feilsøking

Hvis du opplever en unormal situasjon med sammenkobling, kan du bruke nullstillingsmagnet som følger med i produktpakken. Hold magneten til WiFi-modulen til LED-indikatoren slår av øyeblikkelig i noen sekunder. Etter tilbakestilling må WiFi-modulen gå tilbake til uoppfordret tilstand (se LED-kode). Tilbakestilling kan ta opptil 60 sekunder.

MERK! WiFi-modul støtter bare trådløse nettverk som opererer på 2,4 GHz-frekvens. 5 GHz-frekvenser støttes ikke. Pass på at trådløst nettverk fungerer på 2,4 GHz frekvens i. Du kan endre frekvensen i WLAN routerinnstillingene dine.

WIFI-modul LED-koder

Enervent Wifi

WiFi modul har ingen strøm

Kontroller kabelforbindelsen og prøv å tilbakestille WiFi-modulen med nullstillingsmagnet.

Enervent Wifi

WiFi-modulen er uoppfordret og i hvilemodus

WiFi-modulen har ikke blitt koblet til en telefon enda, og har gått i hvilemodus på grunn av inaktivitet. Aktiver modulen ved hjelp av ett av alternativene:

  1. Sveip modulens side med en nullstillingsmagnet i 30-60 sekunder
  2. Slå av modulen ved å koble fra og koble kabelen til igjen
  3. Trykk på ECO-knappen på eWind-panelet

Enervent Wifi

WiFi-modulen er uoppfordret og vert for et midlertidig WiFi-tilgangspunkt.

WiFi-modulen har ikke blitt koblet til en telefon enda, og venter på å være parret med en enhet. Få tilgang til eWind-appen på telefonen din og følg sammenkoblingsinstruksjonene.

Enervent Wifi

WiFi modul er oppfordret og forsøker å bli med i et trådløst nettverk

WiFi-modulen har blitt koblet sammen med en telefon, og prøver å bli med i det trådløse nettverket du valgte under paring.

Enervent Wifi

WiFi modul er oppfordret og ble vellykket til et trådløst nettverk

Wi-Fi-modulen har blitt koblet sammen med en telefon og har lykkes å bli med i det trådløse nettverket du valgte under paring.

Enervent Wifi

WiFi-modul er oppfordret og vert for sitt eget trådløse nettverk (ingen aktivitet)

WiFi-modulen har blitt koblet sammen med en telefon. Modulen arbeider i lokal modus i sitt eget trådløse nettverk (SSID mist-ewind-xx) uten internettilgang. Ingen aktive klienter koblet til. Denne modusen brukes kun når det ikke er trådløst hjemmenettverk tilgjengelig.

Enervent Wifi

WiFi modul er oppfordret og vert for sitt eget trådløse nettverk (aktivitet)

WiFi-modulen har blitt koblet sammen med en telefon. Modulen arbeider i lokal modus i sitt eget trådløse nettverk (SSID mist-ewind-xx) uten internettilgang. Aktive klienter koblet til. Denne modusen brukes kun når det ikke er trådløst hjemmenettverk tilgjengelig.

Ingen av de ovennevnte

Kan du ikke finne din LED-kode og allerede prøvd å tilbakestille WiFi-modulen? Dessverre virker det som om WiFi-modulen kanskje ikke fungerer riktig. Ta kontakt med kundesupporten for å få hjelp.