Elementene i Exvents ventilasjonssystem

Som leverandør av premium ventilasjon har Exvent fokus på design og kontinuerlig produktutvikling. Resultatet er høy ytelse og produkter du kan stole på.

Design

Våre produkter er gjennomtenkte ned til minste detalj. Det betyr at de er brukervennlige, elegante og moderne både på inn- og utsiden.

Ingeniørkunst

Våre produkter er designet med sluttbrukeren i tankene.
Er du en nysgjerrig ingeniør, men kundene dine kunne ikke bry seg mindre om hvordan ventilasjonsenheten faktisk fungerer? Ikke tenk på det. Sluttbrukeren vil uansett nyte godt av det sunne og behagelige inneklimaet, og energibesparelsene.

Pålitelighet

Det er ikke uten grunn at Exvent er kjent for å være en premium-leverandør. Det ligger i ryggmargen, og vi har som mål å alltid  oppfylle kundens forventninger.

Innovasjoner

Frisk, varm eller kald. Med Exvent får du alltid det beste inneklimaet du kan få.

Vi er kjent for å levere svært høy energieffektivitet, og vår utviklingsavdeling jobber kontinuerlig med nyvinninger. Her er to eksempler:

Fleksibilitet

Ventilasjonsmarkedet er et marked under stadig utvikling, og det gjør at vi hele tiden må forandre oss i takt med disse forventningene.

Da er det godt å vite at Exvent Norge er et fleksibelt selskap med lavt hierarki. Med Enervent som en stor og solid eier i ryggen har vi i tillegg både kapasitet og muskler til å handle og levere raskt uansett hvilket behov våre kunder har.

Vi har fokus

Vi fokuserer på det vi er gode til.
La konkurrentene gjøre det de kan.