Premium ventilasjon for fagfolk

Premium ventilasjon for fagfolk

Exvent er spesialister på premium ventilasjonsanlegg som dekker alle behov.

For deg som fagmann betyr det rask montering og mindre vedlikehold. Det sparer du penger på.

Inneklimaet er godt når du ikke ser, lukter, smaker, hører eller kjenner det. Når inneklimaet er perfekt, legger du ikke merke til det i det hele tatt!

Exvent er eid av finske Enervent som tilbyr premium løsninger for ventilasjon, og har vært pionerer innen planlegging og gjennomføring av energieffektive ventilasjonsløsninger helt siden starten i 1983.

Er du installatør eller en annen fagarbeider i bransjen? Dette kan vi tilby deg:

 • Anleggene våre er ikke bare enkle i bruk, de er også enkle å montere. Det sparer du både tid og penger på.
 • Vedlikeholdet er også enkelt: Desentralisert ventilasjon gjør at varmen holder seg jevn i de forskjellige delene av bygningen. Monteringen og vedlikeholdet blir lettere: Kanalene, isolasjonen og kanaldelene er lettere å montere, slik at du sparer penger på hele prosjektet. Skulle det oppstå behov for vedlikehold på en enhet, kan man alltid holde de andre enhetene i gang.
 • Kunden din får en løsning som garantert er energisparende: Ventilasjonssystemet vårt kjøler ned og varmer opp tilluften. Flere av våre anlegg har også avtrekksvarmepumpe, som gjør at vi også kan gjenvinne varmen i fraluften.
 • Enkle løsninger: Dersom man bruker et anlegg som er utstyrt med avtrekksvarmepumpe, gjenvinnes varmen to ganger. Et slikt anlegg passer til å bruke sammen med alle typer oppvarmingssystemer. Et integrert, plassbesparende anlegg!
 • Ekspertise: Vi er en pioner innen planlegging og gjennomføring av komplette ventilasjonsløsninger. Vi hjelper deg gjerne med å planlegge og gjennomføre en bedre ventilasjon.

Ingen jobb for liten – ingen jobb for stor

Exvent tilbyr ventilsasjonsanlegg til alt fra små leiligheter til  store industribygninger, og her kan du se mer om våre ventilasjonsanlegg.

 

Vil du snakke med en fagarbeider? Kontakt oss!

  Fyll ut det vedlagte skjemaet, så vil vi svare deg så raskt som mulig. Merk deg at feltene som er merket med en stjerne er obligatoriske.

  Jeg ønsker mer informasjon:
  Ta kontakt med megJeg ønsker brosjyrerAnbudsinnbydelseAndre, hva? (skriv i meldingsfeltet)


  * obligatorisk informasjon