PREMIUM VENTILASJONSLØSNINGER FOR FAGFOLK

PREMIUM VENTILASJONSLØSNINGER FOR FAGFOLK

 

Fagfolk innen ventilasjon – vi kan tilby enkel montering og premium løsninger

Inneklimaet er godt når du ikke ser, lukter, smaker, hører eller kjenner det. Når inneklimaet er perfekt, legger du ikke merke til det i det hele tatt!

Vi er en finsk bedrift som tilbyr premium løsninger for ventilasjon, og vi er en pioner innen planlegging og gjennomføring av energieffektive ventilasjonsløsninger.

Er du installatør eller en annen fagarbeider i bransjen? Dette kan vi tilby deg:

  • Anleggene våre er lette å bruke og tilbyr en enkel brukserfaring. Men dersom du er installatør, kan vi også tilby deg enkle løsninger: Monteringen er så enkel og rask, at du sparer både tid og penger.
  • Vedlikeholdet er også enkelt: Vi tilbyr også løsninger for desentralisert ventilasjon. Ved desentralisert ventilasjon holder varmen seg jevn i de forskjellige delene av bygningen. Monteringen og vedlikeholdet blir lettere: Kanalene, isolasjonen og kanaldelene er lettere å montere, slik at du sparer penger på hele prosjektet. Når det oppstår behov for vedlikehold, kan man holde de andre enhetene i gang mens man reparerer én enhet.
  • Kunden din får en løsning som garantert er energisparende: Ventilasjonssystemet vårt kjøler ned og varmer opp tilluften. Noen av anleggene våre har også avtrekksvarmepumpe, som gjør at vi også kan gjenvinne varmen i fraluften.
  • Enkle løsninger: Dersom man bruker et anlegg som er utstyrt med avtrekksvarmepumpe, gjenvinnes varmen to ganger. Et slikt anlegg passer til å bruke sammen med alle typer oppvarmingssystemer. Et integrert, plassbesparende anlegg!
  • Ekspertise: Vi er en pioner innen planlegging og gjennomføring av komplette ventilasjonsløsninger. Vi hjelper deg gjerne med å planlegge og gjennomføre en bedre ventilasjon.

Ventilasjonsanlegg til både boliger og større industribygninger – se nærmere på anleggene våreVi kan tilby løsninger for alt fra små leiligheter til store industribygninger. Se nærmere på alle våre ventilasjonsanlegg.

Vil du snakke mer med en annen fagarbeider? Kontakt oss!

For at vi skal kunne betjene deg så godt som mulig, ber vi deg om å fylle ut det vedlagte skjemaet. Merk deg at feltene som er merket med en stjerne er obligatoriske.
Vi vil svare deg så raskt som mulig.

Jeg ønsker mer informasjon:
Ta kontakt med megJeg ønsker brosjyrerAnbudsinnbydelseAndre, hva? (skriv i meldingsfeltet)


* obligatorisk informasjon

Valikko