Exvent gir deg bedre inneklima og effektiv ventilasjon

Exvent gir deg bedre inneklima og effektiv ventilasjon

Dårlig inneklima kan forårsake tretthet, kløe i øynene og hodepine. Det kan også gå ut over konsentrasjonsevne og søvnkvalitet.

I verste fall kan langvarig opphold i rom med dårlig inneklima føre til alvorlige sykdommer.

Exvents mål er derfor å gi deg det beste inneklimaet du kan få, uansett om det er i din privatbolig eller på din arbeidsplass.

Et godt inneklima er grunnlaget for en god helse

Exvent er en bedrift som tilbyr ventilasjonsløsninger av høy kvalitet. Som en premium produsent tror vi på følgende:

 • Komfort: Vi tilbyr løsninger til akkurat ditt hjem. Ved hjelp av en godt planlagt og gjennomført ventilasjon holder temperaturen seg jevn i hele boligen. Det betyr at du kan si farvel til trekk og iskalde rom! En jevn temperatur hindrer også at det oppstår skader i boligens konstruksjoner.
 • Ingen stygge ventilasjonsenheter innendørs: Ventilasjonsanlegg skal ikke være synlige, de skal bare virke! Alt Exvent-utstyr kan derfor monteres i rom hvor man ikke oppholder seg, eller leveres ferdig integrert i vanlige skap og takhimlinger. Vi har også  spesialisert oss på skjulte anlegg med innebygd avtrekksvarmepumpe. Den er integrert i ventilasjonsanlegget og helt usynlig.
 • Enkelt å bruke: Du trenger ikke å være ingeniør for å kunne bruke og styre ventilasjonen. Vi har fått ros for våre styrepaneler for ventilasjonen, som er ekstra enkle å bruke.
 • Full kontroll over fuktbalansen: Dusjer du ofte eller lager du mye mat? Hverdagen hjemme har stor innvirkning på fuktigheten i inneluften. Ved hjelp av Exvents løsninger sørger vi for at hjemmet ditt får en jevn og riktig luftfuktighet.
 • Energisparing: Ventilasjonssystemet vårt kjøler ned og varmer opp tilluften. Vi gjenvinner også varmen i fraluften, og derfor er løsningen vår ekstra energibesparende.
 • Ekspertise: Vi er pionerer når det gjelder komplette løsninger for ventilasjon. Vi hjelper deg gjerne med å planlegge og gjennomføre en bedre ventilasjon.

Lurer du på hva slags ventilasjonsløsning som passer for deg? Kontakt oss!

  Fyll ut det vedlagte skjemaet så vil vi svare deg så raskt som mulig. Merk deg at feltene som er merket med en stjerne er obligatoriske.

  Jeg ønsker mer informasjon:
  Hvordan kan jeg skaffe meg et anlegg?Jeg ønsker brosjyrerAnbudsinnbydelseAndre, hva? (skriv i meldingsfeltet)


  * obligatorisk informasjon