BEDRE INNEKLIMA OG LØSNINGER FOR VENTILASJON

BEDRE INNEKLIMA OG LØSNINGER FOR VENTILASJON

 

Dårlig inneluft kan forårsake både tetthet, kløe i øynene, tretthet og hodepine. Det kan også gå ut over konsentrasjonsevnen og søvnkvaliteten. Langvarig opphold i rom med dårlig inneklima kan føre til alvorlige sykdommer. Det at du skal få bo og jobbe i et sunt og behagelig inneklima, er vår store lidenskap. Det er egentlig det som har betydning for oss!

Et behagelig inneklima er grunnlaget for en god helse

Vi er en bedrift som tilbyr ventilasjonsløsninger av høy kvalitet. Som en premium produsent tror vi på følgende:

  • Komfort: Vi tilbyr løsninger til akkurat ditt hjem. Ved hjelp av en godt planlagt og gjennomført ventilasjon holder temperaturen seg jevn i hele boligen. Ingen trekk og for kalde rom lenger! En jevn temperatur hindrer for eksempel at det oppstår skader i konstruksjonene i bolighus.
  • Ingen stygge ventilasjonsenheter innendørs: Alt utstyr monteres i rom hvor man ikke oppholder seg. Vi har også anlegg med innebygd avtrekksvarmepumpe. Den er integrert i ventilasjonsanlegget og helt usynlig.
  • Enkelt å bruke: Du trenger ikke å være ingeniør for å kunne bruke og styre ventilasjonen. Vi har fått ros for våre styrepaneler for ventilasjonen, som er ekstra enkle å bruke.
  • Du får også fuktbalansen under kontroll: Dusjer du ofte? Lager du mat? Hverdagen hjemme har stor innvirkning på fuktigheten i inneluften. Ved hjelp av våre løsninger kan du også holde en riktig luftfuktighet i hjemmet ditt.
  • Energisparing: Ventilasjonssystemet vårt kjøler ned og varmer opp tilluften. Vi gjenvinner også varmen i fraluften, og derfor er løsningen vår ekstra energibesparende.
  • Ekspertise: Vi er pionerer når det gjelder komplette løsninger for ventilasjon. Vi hjelper deg gjerne med å planlegge og gjennomføre en bedre ventilasjon.

Lurer du på hva slags ventilasjonsløsning som passer for deg? Kontakt oss!

For at vi skal kunne betjene deg så godt som mulig, ber vi deg om å fylle ut det vedlagte skjemaet. Merk deg at feltene som er merket med en stjerne er obligatoriske.
Vi vil svare deg så raskt som mulig.

Jeg ønsker mer informasjon:
Hvordan kan jeg skaffe meg et anlegg?Jeg ønsker brosjyrerAnbudsinnbydelseAndre, hva? (skriv i meldingsfeltet)


* obligatorisk informasjon

Valikko