Er det ikke deilig når

Du kan skli rett inn?

Vi er stolte av å presentere Exvent Neo. Et nytt ventilasjonsanlegg som sklir rett inn i et vanlig skap. Se under hvordan Neo vil endre spillereglene for ventilasjon, både hva gjelder plassering, kostnad og installasjon.

Exvent Neo

| The Only Fit |

Størrelsen betyr alt

Lav vekt og slankt design gjør at Exvent Neo redefinerer planlegging og installasjon av ventilasjonsanlegg. Neo er det eneste aggregatet på markedet som enkelt og rimelig kan skjules i vanlige skap på 60 centimeter.

Vi har tenkt innenfor boksen

Neo er en helt ny ventilasjonsenhet fra innsiden og ut. Den unike isolasjonsløsningen gjør enheten både lett og svært energieffektiv. Alle materialene er i tillegg spesielt tilpasset vårt kjølige nordiske klima og vil fungere under alle temperaturforhold.

Ja, vi har selvfølgelig prøvd å brenne den

At isolasjonsmaterialet i Neo er brannsikkert er ikke bare noe vi sier, det har også blitt bekreftet i flere uavhengige tester. Det er denne tryggheten som har latt oss krympe anleggets design, uten å inngå kompromisser når det gjelder sikkerhet. Exvent Neo kan derfor installeres trygt, også på steder andre ventilasjonsanlegg ikke egner seg.

Last ned tekniske spesifikasjoner (PDF)

Kan Neo skli rett inn i ditt prosjekt?
Legg igjen telefonnummer eller epost så tar vi kontakt!
    Gå til produktsiden for Neo