Exvent fornyet den moderat prisede styringen for sine luftventilasjonsenheter

I begynnelsen av juni introduserte Exvent en ny, brukervennlig og moderat priset styring for dets ventilasjonsaggregat. Styringen kontrolleres og justeres via det stilfulle og intuitive eWind-kontrollpanelet.

Den nye eWind-styringen er tilgjengelig for alle Exvent-luftventilasjonsaggregat, bortsett fra det største aggregatet Pallas.

eWind-styringen er utviklet av Exvent og er basert på algoritmen til MD-automatiseringen, som ble designet for mer krevende administrering av inneklima. Dette gjør det til en ekstremt allsidig løsning som kan kontrollere og justere inneklimaet på en rekke måter. Fuktighetsforsterkning er en innebygd funksjon. Styringen kontrollerer selvsagt også oppvarmings- og avkjølingsløsningene til Exvents luftventilasjonssystemer; som væskebaserte varmespiraler og kjølerør i jordkretsen.

Exvents eWind-styringen kan også kobles til åpen bygning-automatisering. Systemet kan utstyres med KNX og Modbus RTU-busskontroll som et alternativ.

Kontinuerlig utviklingsprosess av automatisering

eWind er godt kjent for de som er kjent Exvents eAir-kontroll, basert på MD-automatiseringen. Sammen med utviklingen av styringssystemer, greide Exvent å introdusere alle vesentlige funksjoner i MD-systemet i dets luftventilasjonsaggregat til en rimelig pris.

«Jo mer detaljert styringen av inneklimaet via ventilasjonsenheten som er ønskelig, desto mer komplisert vil styringssystemet være. De nye funksjonene introduseres alltid først i de mer krevende styringsløsningene for inneklima. Derfra blir de gradvis mer vanlig,» sier salgssjef Teemu Kuusinen, som lover at utviklingen av styringsløsninger hos Exvent er en kontinuerlig prosess.

«De største sprangene i utviklingen av luftventilasjonsløsninger vil bli foretatt i automatiseringsfeltet,» fortsetter Kuusinen. «De faktiske komponentene innen luftventilasjonsaggregat har vært uendret i tiår nå. Utvikling av automatiseringen definerer hvordan vi kan bruke dem for å justere og opprettholde inneklimaet.»

De mangfoldige funksjonene gir ikke mye glede hvis de som bor der ikke er i stand til eller ikke kan bruke dem. Det er derfor vi har investert så mye i intuitiviteten og brukervennligheten til eWind-panelet.

eWind-styringen overvåker også sikkerheten i hjemmet. Sensorene kontrollerer fuktighetnivået på inneluften, for eksempel, og øker automatisk ventilasjonen ved behov.

Rask å installere og rimelig å bruke

Takket være det fabrikkinstallerte og forhåndsinnstilte kretskortet, er Exvent-luftventilasjonsaggregatene som er utstyrt med ny eWind-styring raskt og enkelt å installere. Det eneste man behøver å gjøre på installasjonsstedet er spesifikk finjustering for huset/leiligheten. Den nye styringen til eWind-kontrollpanelet gjør også Exvent-luftventilasjonsløsningene svært rimelige for kunden.

Sammenligne ulike Exvent kontrollsystemer