Exvents ERP-system vil bli oppdatert 1. april. – Les en mer detaljert endringsplan

Når vi begynner det nye året hos Exvent, tar vi et sprang fremover for å forbedre tjenestene våre. I begynnelsen av april, 1.4, vil vi implementere det felles bedriftskontrollsystemet til vår overordnede gruppe Zehnder Group. SAP er et av de ledende ERP-systemene på markedet og vi kan bruke det til å sikre at vi også i fremtiden vil møte de endrede behovene til våre kunder.

Med implementeringen kan vi optimalisere driften vår ved hjelp av sanntidsdata, noe som betyr en enda bedre service for våre kunder og alle våre samarbeidspartnere. Det muliggjør blant annet mer nøyaktig produktmerking enn tidligere. Tilsvarende kan man se leveringstiden allerede ved bestilling. Systemet gjør det også lettere å bestille produkter fra andre Zehnder Group-selskaper.

Effekter av overgangsfasen

Prosjektet startet i april 2023 og har engasjert mange av våre nøkkelpersonell i løpet av det siste året. Vi har ønsket å sikre en smidig overgang for alle våre interessenter.

Implementeringen av SAP-systemet vil uunngåelig forårsake noen få midlertidige forstyrrelser. Det er en kort pause i produksjonen på fabrikken vår i Finland, som forsinker leveransene en stund. I forbindelse med dette er også nettbutikken vår stengt på grunn av oppdateringsarbeider fra 20. mars til 2. april.

Salg, kundeservice og vedlikehold vil fungere normalt gjennom hele overgangen. Vi har laget spesielle ordninger for å sikre våre kunders reservedelsleveranser under stengingen. De dekker det meste av vårt reservedelsutvalg.

Som alltid kan det komme overraskelser, men vi har planlagt endringsfasen så nøyaktig som mulig. Vi beklager på forhånd ulempene forårsaket av forsinkelsene. Hvis noen lurer, kan spørsmål sendes til vår kundeservice på post@exvent.no.