Exvent øker bemanningen

Exvent har hatt en kraftig vekst de siste årene, og har derfor i lengre tid hatt behov for å øke bemanningen.

Behovet har virkelig vært stort sier salgssjef Gard Skjelstad, men vi ønsket ikke å forhaste oss. Prosessen har derfor tatt noe tid. Dette for å sikre oss rett person, noe vi mener vi nå har gjort.

Richard Waren startet som salgsingeniør i Exvent AS den 1. april 2023.

Richard har i mange år jobbet med ventilasjonsprodukter og vil bli en god og etterlengtet ressurs for oss, fortsetter Skjelstad. Han kommer fra et litt annet marked enn det vi operer i, men han har både kompetanse og personlighet som passer godt for oss.

Jeg gleder meg til å ta fatt på nye utfordringer, sier Richard, og å bli bedre kjent med både firmaet, produktene og markedet. Det er alltid spennende gå over til noe nytt, men jeg føler meg sikker på at jeg raskt vil komme godt inn i det. Jeg gleder meg til å komme ut til kunder for å presentere Exvent.

Exvent AS har i år 20 års jubileum Det startet som Noram Produkter AS i 2003. I 2015 ble det kjøpt opp av produsenten av aggregatene Enervent Oy. I 2018 kjøpte konsernet Zehnder Group begge firmaene. Zehnder er et børsnotert sveitsisk firma som opererer hovedsakelig innen radiator og ventilasjonsmarkedet og er representert i over 20 land. Omsetningen i 2022 var på over 8 mrd og 55% av dette var innen ventilasjon.