Våren full av gode møter og samtaler

Tiden har virkelig gått fort, siden vårt 40-årsjubileumsår og 20-årsjubileumsåret for vår bedrift i Norge allerede er halvveis. I begynnelsen av året fortalte vi på forskjellige kanaler at vi feiret i arbeidets navn og presenterte samtidig en åpen invitasjon til å samle din egen gruppe og besøke fabrikken i Borgå i Finland. Mange har vært interessert i muligheten, og de siste månedene har vært uvanlige, men hyggelige og ekstra travle på fabrikken.

Få av fagfolkene innen konstruksjon, design eller bygningsteknisk vedlikehold som har besøkt oss har tidligere blitt kjent med produksjonen av ventilasjonsaggregat, enn si en i Finland. Vi har lagt merke til at noen til og med er overrasket over at Exvent aggregater faktisk produseres fra start til slutt i Finland. Vår virksomhet har blitt internasjonal og eierne har endret seg, men produksjon og produktutvikling har holdt seg stabilt på selskapets fødested i Borgå.

Frem i Exvents ånd

Vi har det gøy og det viser seg også i lange karrierer. Hvor kommer ånden til Exvent fra? Å spørre kan gi forskjellige svar, men det er ting som henger sammen.

  • Våre ansatte har frihet til å opptre selvstendig – det er tillit på begge sider
  • Hierarkiet vårt er lavt og samhandlingen mellom kollegaer og veiledere er åpen
  • Produktene holder høy kvalitet og arbeidsoppgavene med dem er interessante
  • Etter hvert som ferdighetene deres har vokst, har mange kunnet gå videre til nye utfordringer innefor sellskapet

Det er også viktig at bedriften og produktene hele tiden utvikler seg og svarer på kundenes krav. Vi er stolte av resultatet. I fjor revolusjonerte vi kjøling av boliger, da vi lanserte vårt Svea ventilasjonsaggregat som passer inn i et lite rom og kan integreres med kompressorkjøling. Denne vår har vi lansert iSLa-applikasjonen som muliggjør fjernstyring. Den sterke satsingen på produktutvikling vil fortsette de neste tiårene. I fremtiden vil vi ha enda mer samarbeid med produktutvikling i Zehnder Group enn tidligere.

Ønsker du å sette sammen en besøksgruppe fra din bedrift, er det fortsatt mulighet for å besøke oss! Du kan kontakte Gard Skjelstad, som er salgsansvarlig i Norge, via e-post og bestille besøk i løpet av høsten.