I tillegg til Exvents horisontale LTR produktfamilie utviklet for renovering av eneboliger.

Exvents  LTR produktfamilie inkluderer nå løsninger for renovering av ventilasjon i hus av alle størrelser. Det nyeste medlemmet av produktspekteret LTR er beregnet på hus som er større enn 200 kvadratmeter.

Exvent LRT-4 er en større luftbehandlingsenhet utstyrt med en roterende varmeveksler og designet for luftstrømmer på 145 l/s. Den er beregnet på hus i størrelsesordenen 100–200 m². Enheten komplementerer produktfamilien LTR og plasserer seg mellom de eksisterende modellene LTR-3 og LTR-6. Nå inneholder denne produktfamilien enheter for alle hus opp til 300 m².

– Dette er akkurat i denne størrelseskategorien at mange har ønsket seg en egen luftbehandlingsenhet siden den har manglet fra markedet sier salgsleder Teemu Kuusinen. – Det er et økende behov for en løsning som dette da mange renoveringen relatert til energi gjøres i denne størrelseskategorien.

Horisontale luftbehandlingsenheter er spesielt egnet for renoveringen der det er vanskelig å finne plass til vertikalt monterte luftbehandlingsenheter. En horisontal modell kan f.eks. benyttes i et tak. Enhetene i LTR-serien har en spesielt effektiv uretanisolering, slik at de kan monteres på kalde steder med ekstra isolasjon.

Exvent LTR luftbehandlingsenheter er ekstremt energieffektive og oppfyller kravene i ecoDesign 2016. De tilhører ecoDesign energieffektivitetskategori A+ i kald klimasone og energieffektivitetskategori A i gjennomsnittlig klimasone.

Det store utvalget inkluderer spesielt energieffektive varmepumpeenheter utstyrt med spesialfunksjoner, men også modeller designet for vanlig ventilasjon. På sitt mest allsidige involverer dette en komplett inneklimaløsning som inkluderer oppvarming, kjøling og avfukting av inneluften.

Exvent LTR luftbehandlingsenheter styres med Exvents egen intelligente eAir-automasjon med berøringsskjerm.

Enhetene er spesielt utviklet for renovasjonsprosjekter så forholdet mellom pris og ytelse er optimert.