Den nye Exvent Alta er et stille ventilasjonsanlegg for mindre hus

Exvent introduserer et nytt ventilasjonsanlegg spesielt designet for leiligheter. Enheten er spesielt stille og enkel å installere og krever derfor ikke en bod eller et servicerom.

Exvent Alta er det nyeste medlemmet av Exvents leilighetsspesifikke ventilasjonsanleggsserie. Ventilasjonsanlegget er designet for mindre leiligheter og andre mindre områder, og er en ny løsning både teknisk og i form av design.

Exvent Alta er så stille at det kan installeres på de mest praktiske og beleilige steder, som i et falskt tak, i et walk-in skap eller på badet, da det ikke trenger et eget servicerom eller bod.

Exvent Alta leveres med tilkobling for kjøkkenventilator.

Exvent Alta er designet for rask og enkel installasjon. Alle tilkoblinger for strøm, kontrollpanel og ventilatorindikering er tilgjengelige på utsiden av enheten slik at det ikke er nødvendig å åpne enheten for tilkobling.

Exvent Alta er utstyrt med en roterende varmeveksler. Enheten har energiklasse A og den maksimale luftstrøm er 310 m³/h (100 Pa). Enheten kontrolleres av det dreibare og brukervennlige kontrollsystem eWind, som er utviklet av Exvent.

Besøk www.exvent.no/alta for mer informasjon.