Hilsen fra Nord-Sverige

Göran Byströms JBV Ventilationsmontage er kjent som et pålitelig installasjons- og serviceselskap i Örnsköldsvik-regionen i Nord-Sverige. Selskapet ble grunnlagt i 1988 og er også en av Enervent Zehnders mangeårige distribusjons- og servicepartnere i nabolandet.

Gjennom flere tiår har Göran vært involvert i mange forskjellige prosjekter. I dag er kundene hans stort sett byggere av nye villaer og eneboliger.

– Jeg og min partnere startet med å installere ventilasjonsaggregater til nye prosjekter, men etter hvert ble det lagt inn flere og flere servicekontrakter på ferdige installasjoner.

Som en erfaren HVAC-fagmann har Görans urokkelige prinsipp vært å kun installere utstyr som han selv ville brukt i sitt eget hjem.

– Jeg trenger ikke annonsere så mye fordi vi har vært aktive i samme område så lenge. Ordspredninger og nye kunder kommer gjennom anbefalinger. For eksempel har vi et kjent hockeylag her i Örnsköldsvik, og jeg har hatt det privilegium å installere ventilasjonsanlegg for flere av deres spillere opp gjennom årene.

Enervent Zehnders fordel i Sverige er et bredt utvalg av enheter

Enervent Zehnders ekspertise på nordlig klima gir selskapet et konkurransefortrinn, spesielt i det lokale nordiske markedet. Göran Byström bekrefter at Enervent-aggregatene (selges som Exvent-aggregater i Norge) har fått gode tilbakemeldinger fra kundene.

– Jeg ble først kjent med Enervent-aggregater for rundt 23 år siden, da vi begynte å installere flere og flere private, mindre prosjekter. Ventilasjonsaggregatene har moderne teknologi, og produksjonen har holdt seg i Finland, noe som absolutt har bidratt til å holde kvaliteten høy. En annen fordel er det allsidige utvalget av aggregat. Det er viktig å ha en løsning for ulike størrelser på lokaler og bygg fra samme produsent.

Han forteller at det først er de siste årene folk virkelig har forstått viktigheten av ventilasjonsløsninger. Likevel møter han noen ganger klienter som lurer på om utgiften er nødvendig eller unødvendig.

– Jeg pleier å si at god ventilasjon er like viktig som varme og vann for et bygg og innbyggernes trivsel.