Enervent Zehnders ventilasjonsaggregat har fått merkevaren Finnish Key Flag

Enervent Zehnders ventilasjonsaggregat har fått Finnish Key Flag. Finnish Key Flag er et opprinnelsesmerke gitt for produkter og tjenester produsert i Finland. Finnish Key Flag kan gis til produkter eller produktgrupper som er minst 50 % finske. Enervent Zehnder ventilasjonsaggregater selges under merket Exvent i Norge.

Enervent Zehnder, som spesialiserer seg på ventilasjonsløsninger for boliger, har produsert ventilasjonsutstyr av høy kvalitet i Borgå, Finland i nesten 40 år. Mange kjenner selskapet som Exvent i Norge. Sveitsiske Zehnder Group ble eieren i 2018.

– Exvent er en sterk og respektert merkevare. I flere tiår har vi produsert den beste teknologien på markedet for å garantere ikke bare et sunt og behagelig inneklima, men også viktig energieffektivitet. Med Finnish Key Flag ønsker vi å fremheve vår nordiske bakgrunn og vår kunnskap om det nordlige klimaet på det internasjonale markedet, avslutter administrerende direktør Thomas Söderholm.

Finnish Key Flag er godt kjent i Finland. Flertallet av finnene (75 %) mener også at Finnish Key Flag har en positiv effekt på kjøpsbeslutninger og omtrent halvparten kombinerer ansvar med merkevaren Finnish Key Flag.

Mer informasjon

Sonja Häggman, markedssjef, Enervent Zehnder Oy, +358 400 230 742, sonja.haggman@enervent.com

Reetta Mentu, markedssjef, Association for Finnish work, +358 50 561 5030, reetta.mentu@suomalainentyo.fi

Finnish Key Flag er et opprinnelsesmerke for produkter og tjenester produsert i Finland. Totalt rundt 5000 produkter, produktgrupper eller tjenester bærer merket www.suomalainentyo.fi/en/services/key-flag