Flere alternativer for kjøling med ventilasjonen – kjølemodul er nå også tilgjengelig for loftmodeller

Interessen for kjøling av ulike rom har vokst raskt. For et år siden slapp vi den høyt priste Svea Cooler-kombinasjonen, spesielt egnet for små rom. Etter lanseringen av Svea Cooler har vi fått mange forespørsler om en kjøleløsning som også passer til andre aggregatmodeller. Vi svarer på kundeforespørsler og denne våren introduserer vi en horisontal Cooler-modul til markedet. Modulen introduseres på Nordbygg-messen 23. – 26. april 2024 i Stockholm.

Tre gode grunner til å velge LTR-5 Z Cooler

Loftmodellerne i LTR-serien passer for mange typer rom. De finnes ikke bare i boliger, men også på kontorer. De er stort sett plassert på steder hvor andre utstyrsløsninger ikke ville vært mulig på grunn av høyden. Derfor er det viktig at et nytt kjøleaggregat med kompressorkjøling kan monteres ved siden av ventilasjonsaggregatet. Vår nye Cooler-modul:

  1. integreres direkte med LTR-5 Z-aggregatet
  2. kan også ettermonteres på modellene LTR-3 og LTR-7
  3. er finsk håndverk av høy kvalitet

Tre gode grunner til å velge Svea Cooler

Det kompakte Svea ventilasjonsaggregatet har en luftstrøm og energieffektivitet som et større aggregat. Cooler-modulen som kan integreres med den kjøler hjemmet uten trekk. Den modulære konstruksjonen av kombinasjonen løser ventilasjon og kjøling av boliger uten behov for ekstra plass eller separat utedel. Fordelen er at:

  1. kjølingen er jevnt fordelt i alle rom
  2. Kjølemodulen kan også ettermonteres
  3. aggregatene og kjølemodulene er finsk håndverk av høy kvalitet

Er du interessert? Kontakt oss og spør mer om kjøleaggregater eller andre løsninger fra Exvent post@exvent.no